Kliniek

Sort By: NaamAdres
Nationaal Huidcentrum

De beste laser voor het verwijderen van uw tatoeage
Nationaal Huidcentrum biedt een breed pakket aan behandelingen. Alles gericht op de huid. Injectables, haartransplantaties, liposucties, behandeling van huidziekten (verzekerde zorg) en laserbehandeling t.b.v. de huid. Daaronder huidverbetering (o.a. CO2 fractionele laser), Ontharen (Alexandrite & LP Nd:YAG laser) en Tatoeage verwijderen.

Met de meest geavanceerde PicoSure laser wordt de inkt van de tatoeage door de laserstraal tot kleine deeltjes kapot geschoten. Deze deeltjes worden door het lichaam afgevoerd. Door deze techniek heeft u aanzienlijk minder behandelingen nodig. Dat kan tot 70% korter, waardoor u na een paar behandelingen al van uw tatoeage verlost bent. Of de tatoeage al zodanig vervaagd is dat een nieuwe tatoeage er overheen gezet kan worden.

Bij Nationaal Huidcentrum worden de behandelingen uitgevoerd door ervaren zorgverleners. Huidtherapeuten, cosmetisch artsen en dermatologen zien er op toe dat de behandelingen in een veilige omgeving worden gedaan. Met een uitgebreid intakegesprek, gedetailleerde voor- en naïnstructies en 24/7 bereikbaarheid wordt u begeleid. Nationaal Huidcentrum is ZKN gecertificeerd.

De behandelprijs is hoger maar u heeft aanzienlijk minder behandelingen nodig in vergelijking met andere lasers.

0884251000
Olmenlaan 38 Bussum
Dr. David tattoo verwijderen
Dr. David verwijdert al jaren professioneel tattoo's. Klinieken in Amsterdam en Nijmegen, consult vooraf mogelijk.

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer ligt de tattoo verwijder kliniek van Dr. David in Amsterdam. Ook met de auto bereikbaar.

(085) 401 79 37
Ottho Heldringstraat 13 A
Dutch Ink

DutchInk is een bekende tattoo shop gelocaliseerd in Vlaardingen, Nederland.

Hun primaire focus ligt op het zetten van allerhande tattoo's, hier zijn zij ook bekend mee geworden (Dutch Ink is een van de bekendste tattoo shops van Nederland).

Naast het plaatsen van tatoeages houdt Dutch Ink zich ook bezig met het verwijderen van tatoeages. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste richtlijnen en wordt er zorgvuldig en steriel gewerkt.

Dutch Ink
010-8700528