De kosten van het verwijderen van een tatoeage

By | 25 september 2014
kosten laten verwijderen tatoeage

Ook dit geldt vaak bij de verwijdering van een tatoeage

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage zijn erg afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen en de grootte van de tatoeage. Dit wordt bepaald door de oppervlakte van de tatoeage in cm2. Een tatoeage van 5 x 5 cm kost rond de €100,- per behandeling. Zoals eerder besproken is het aantal behandelingen ook afhankelijk van het type tatoeage en het huidtype. Vooraf kun je vaak afsraken maken met de kliniek over de kosten van het verwijderen van de tatoeage. Dit kan leiden tot een soort “pakket-aaanbieding” waardoor de uiteindelijke kosten lager uitvallen.

Alhoewel de kosten natuurlijk belangrijk zijn, adviseren wij om ook andere factoren, zoals ervaring van de behandelaar, manier van werken (waaronder steriliteit, maximale intensiteit per behandeling en nazorg) zwaar mee te laten wegen in je keuze voor ee kliniek. Complicaties zullen uiteindelijk de prijs hoger laten uitvallen en mogelijk leiden tot een minder mooi resultaat.

Op onze website kunt u een overzicht van klinieken vinden waar u uw tatoeage kunt laten verwijderen. Let op dat je vaak meer dan 1 behandeling nodig hebt en vaak ook een soort “package-deal” kunt afspreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *