Category Archives: Algemeen

Algemene informatie ontrent tatoeages en het verwijderen van tatoeages.

PicoSure nu voor alle kleuren

Picosure uitgebreid. De Picosure laser kan thans ook uitgerust worden voor het verwijderen van de kleuren rood en geel in een tatoeage. De producent Cynosure heeft een extra hulpstuk uitgebracht waardoor niet alleen de kleuren zwart, blauw en groen van een tatoeage sneller en doelmatiger worden verwijderd, maar nu ook de kleuren rood en geel sneller worden behandeld. Met… Read More »

Veel gestelde vragen

Hieronder hebben wij een overzicht van de meeste gestelde vragen op het gebied van tatoeage verwijdering met ons antwoord op deze vragen. Dit zijn algemene antwoorden op veel gestelde vragen over tatoeage verwijderen, stel je vraag altijd bij je uiteindelijke behandelaar om het antwoord gericht op zijn of haar specifieke manier van behandelen te weten te komen. Mist… Read More »

De kosten van het verwijderen van een tatoeage

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage zijn erg afhankelijk van het aantal benodigde behandelingen en de grootte van de tatoeage. Dit wordt bepaald door de oppervlakte van de tatoeage in cm2. Een tatoeage van 5 x 5 cm kost rond de €100,- per behandeling. Zoals eerder besproken is het aantal behandelingen ook afhankelijk van het type… Read More »

Wat is een tatoeage

Tatoeages zijn lichaamsversieringen van inkt in de huid. Ongeveer 1 op de 10 mensen heeft een tatoeage en 5% van de mensen met een tatoeage laat deze later verwijderen. De huid De huid bestaat uit 3 lagen: de epidermis die samen met de hoornlaag de opperhuid vormt, de lederhuid (dermis) en daaronder ligt de bindweefsellaag (subcutis). 1: Hoornlaag… Read More »